Happy Holiday to you, Lisa.

Det är skönt att man kan känna sig som hemma ibland. Fast man är på andra sidan jorden så är det vissa saker som är skrämmande likt hemma. Jag ringde Vodafone Kundservice idag för att fråga om jag kan använda mobilen som modem som jag kan med mitt svenska simkort.
Efter cirka åtta knappval om vad mitt ärende gällde, kom jag fram till kundservice. Förklarade vad jag ville.
Och blev kopplad till ?the right department?.
Kom fram till nästa person . Förklarade alltihop igen och blev kopplad till ?the right department?. Igen.
Kommer fram till nästa person. Förklarar exakt vad det gäller. Personen ber om mitt mobilnummer. Han hör fel på ?two? och ?three? hela tiden så jag får säga numret cirka tio gånger. Han frågar efter mitt namn. Han frågar efter en säkerhetskod som jag tydligen valt när jag fick kortet. Har inget minne av det, men som tur var klarade jag koden på andra gissningen. Personen ber mig upprepa mitt namn igen.
När jag till slut lyckats övertyga honom om att jag är den rätta ägaren till kontantkortet och inte tjuvringer och frågar om mobilen som modem på någon annans nummer så låter det så här:
Person: Lisa, Here?s the thing. Since this is a pre-paid card you can?t use it to connect your computer to internet.
Lisa (låter nog övertrevlig och väldigt väldigt road av hela situationen, känner igen det här =): Oh, okay. Well, thank you for the information.
Person (som kanske kanske, men troligtvis inte insåg att det kanske var LITE onödigt med alla kontrollfrågorna i detta ärende): Is there anything else I can help you with?
Lisa: No. That was all.
Person: Okay. Thank you. And a happy holiday to you Lisa!

Vaddå för jävla holiday??


Håller just nu på med lite reseplanering. Har sagt till Tim att jag ska jobba måndag tisdag onsdag nästa vecka och sen drar jag på torsdag morgon. Enda problemet är att jag inte riktigt vet vart. Förmodligen köper jag en flygbiljett till Perth och hälsar på Soffipropp. Eller så blir det Ayers Rock först och leka med aboriginierna. Och rida kamel.
Och så vill jag åka upp till Darwin och värma mig innan jag kommer hem igen. Vi har haft regn och översvämningar här de senaste dagarna. En del av galoppbanan är under vatten så vi har inte kunnat rida någonting på tre dagar.


image177
Freddie och Arron

Och i torsdags hade vi dramatik och fick gå ut klockan tio på kvällen när det var kolsvart ute och rädda fyra hästar vars hagar höll på att svämma över...

image178
Galoppbanan. Och till höger och vänster syns hagarna som vi fick rädda hästar ifrån.

image179
På väg för att titta på vattnet med Tim och Sophie.

Men jag har i alla fall några hästar att rida i arenan, så jag övertalade Kirsty att ta lite kort...

image180

Fru surhäst. Den enda häst som jag någonsin longerat som vägrar gå framåt och när man slår henne med långpisken så står hon blickstilla och sparkar tillbaka. Hon tyckte inte det var så kul att bli riden heller?.
Men nu har jag försökt bli lite kompis med henne så förhoppningsvis går det bättre på måndag.

image186





image182
Oh Eighthundred.

image183




image185
Mary d'or

Idag har jag varit och shoppat. Nya hörlurar till telefonen. Jag har tappat bort mina två par jag hade med nämligen. Ett nytt USB-minne. Jag har tappat bort mitt nämligen. Letade ny jacka. Jag har nämligen tappat bort min enda finjacka.
Nu ska jag och Arron åka tillbaka till huset och titta på mera Scrubs. Jag har tappat bort säsong 5, men som tur är har Arron köpt säsong 5 och 6 så det är Scrubsmaraton varje kväll. =)

Ha det bra så lovar jag snabbare uppdatering av herr blogg framöver!!!
Kram kram.



Jobb jobb jobb.

Hej hej halla!

Ar ledsen att bloggen inte blivit uppdaterad pa ett bra tag, men Lisa har jobbat och jobbat och jobbat... Kirsty har nu kommit tillbaka och Fredrika ocksa, hon kom igar. Indierna har daremot flytt faltet hem till Indien. Det ar meningen att de ska komma tillbaka men vi tvivlar pa att de gor det. Sa det ar fortfarande valdigt mycket jobb och valdigt lite personal. Pa lordag ar det meningen att en irlandsk kille ska komma det ska bli spannande. Men a andra sidan sa vet vi inte riktigt an om han kommer. De senaste veckorna har Tim lovat att det ar mer personal pa vag och att de kommer nar som helst. Tva engelska tjejer som skulle komma vantade vi pa i sakert tva veckor innan vi fick veta att de hade bestamt sig for att resa runt i Australien istallet. En svensk tjej som skulle kommit i sondags eller mandags hade visst akt hem till Sverige istallet. Matt, som var med i Hong Kong, hade lovat att han skulle komma, men har visst slutat rida helt och hallet nu. jaja. Vi far val se. Forhoppningsvis dyker det upp en lacker irlandare pa lordag.

Men det blir mycket ridning i alla fall. Nastan lite for mycket. Aaron och jag rider cirka 10-12 galopphastar om dagen pa galoppbanan. Sa rider jag oftast 3-6 galopphastar pa ridbanan. Men det basta ar att Tim har borjat ge mig lektioner pa en av hans hastar. Prince Frederik heter han och ar lite lik fru Trolldruva. Fast mycket latare. Tim har honom at nagon for att tavla och trana honom men han ar inte tillrackligt bra pa att hoppa sa han har knappt blivit riden alls under tiden som jag har varit dar.

Har tyvarr inga bilder an heller, ska kopa ett nytt USB-minne sa fort jag far tid och ork...
Nu har jag i alla fall bokat om min biljett (vilket ni nog forstatt eftersom att jag inte ar hemma...)
25 Maj blir det som jag dyker ner i Sverige. En sondag. Sa skriv upp det i almanackan!

Nej, nu ska jag ta mig till affaren och kopa lite godis och sen ta en taxi hem och titta pa film eller mera Scrubs och vanta pa att de andra stackarna ska komma hem fran jobbet.

Ha det bra!!!
Kram fran Lisa

RSS 2.0