Bloggpaus.

Jag har tröttnat lite på bloggen. Tyvärr.

Alldeles säkert inte för alltid, men för just nu så tänker jag inte skriva på ett tag. Kanske några veckor, kanske några månader. Vi får se...

Hoppas att ni, mina cirkus nio trogna läsare inte blir alltför besvikna =)

Peace Out!

Neverending story

Jag har fixat naglarna och plötsligt känns allting mycket bättre.

Första skoldagen avklarad och det gick bra. Igår var det första Friskis-träningen för året och det gick oxå bra. Fast jag blev trött och fick smyga längst bak på slutet. Lolo och jag hade bastubad och prat om viktiga saker efteråt. Mycket bra.

Lolo avslöjade också att min hudlotion som jag köpte ett bra tag före jul och glatt har använt (på huden) egentligen är till håret.. HAHA! Hur skulle jag kunna veta det. Jag tyckte iofs att det kom väldigt lite när man tryckte och när jag tittade efter så står det "Anti-frizz" på framsidan. Och på baksidan står det att den är till håret. Men men.

När vi kom hem skulle jag visa Lolo mina plommonsvisker jag hade köpt, för Lolo tycker nämligen om torkad frukt och andra konstiga saker.
-Plommonsvisker, sa Lolo. Det har jag aldrig hört talas om.
-Det är som katrinplommon, sa jag kunnigt. Fast lite godare.
Lolo fick påsen och tittade på den. Plommon (och under i lite mindre stil: Svisker)
-Fast Lisa... Jag tror att svisker betyder plommon på nåt annat språk.
Tittade på baksidan av påsen, där stod: Utkärnade plommon/utkjaernade svisker.
Det var roligare när man var där, jag lovar.

JAJA! Jag kommer bli en förvirrad tokig gammal professorska när jag blir stor. Men det kunde vart värre.

Idag har jag också köpt busskort. Utmaningen att cykla i den här nordpolskylan och halkan känns inte nödvändig när det faktiskt går bussar. Men 30 kr om dagen kommer det kosta, dumma kollektivtraffik i Uppsala. Men, som Mei Lan så vist sa, ska man cykla MÅSTE man faktiskt skaffa dubbdäck till cykeln och det är ju ännu dyrare.

Nu ska jag läsa lite grann. Harry Potter eller kolla lite i de nya kursböckerna som kom idag. Svårt val...

And it's already clear...

2009.


Okej, jag måste säga att 2008 var snäppet bättre än 2007. Hoppas att det är en uppåtgående trend och det känns faktiskt så. Just idag är jag inte så pigg. Man kan nog säga att herr Ågren har varit på besök, och med some valid points kan man nog också säga.
Men jag har i alla fall blivit väldigt väl omhändertagen av Isabell & Jocke - Tack!!! Och pizza, godis, chokladtårta och en hel drös Vänner-avsnitt hjälper ju mot det mesta.


Elin, Cissi och Lisa.
Börjar på att vara lite fulla och glada.

Mycket lyckad nyårsfest i alla fall. Tre sluta röka-nyårslöften avgavs det. Får väl se vem som klarar sig bäst... Jag vet vem jag skulle satsa mina pengar på i alla fall. Men lycka till allihopa!


Lisas nyårslöften då?

  • Hmm, jag vet inte.
  • Komma igång med träningen ordentligt. Igen.
  • Vårruset på 25 min i vår?
  • Plugga bättre i veckorna och mindre panik inför tentorna kanske?
Ja, det låter bra det.

Jag längtar nästan lite tillbaka till Uppsala. Till lilla rummet och alla klasskamrater. Och Snerikes förstås. Och SLU, även om det känns lite jobbigt med ca 7 km cykelresa (enkel väg) varje dag. Men det går nog.
Fast jag kommer sakna Örebro förstås. Inget är ju som Örebro.

Ojojoj, hjärnan är lite förvirrad idag. Ingenting mot vad den var igår iochförsig. Tittar i inkorgen på mobilen och ser att jag har svarat på ett Gott nytt år-sms, fått svar igen och då glömt vad jag har skrivit i mitt första sms så att jag inte fattar nånting, utan svarar nåt jätteflummigt tillbaka. Hade tydligen pratat med lilla syster yster i telefon också (har inget minne av det) och ville inte gå in till Isabell när vi kom tillbaka från slottet utan jag skulle prompt säga gott nytt år till bilen som stod där utanför =D
Fyrverkerierna var fina. Tror jag.

Hur som helst. Idag räknas inte riktigt men imorrn! Då börjar det nya året och jag tror det kommer bli skitbra.

Gott Nytt År!

RSS 2.0