Önska dig en stilla natt.

Julen är snart över. Nästan nytt år. Det känns lite konstigt att vara hemma. Allt är så annorlunda mot vad det brukar vara när jag är hemma. Eller så är det inte det och då är det det som känns konstigt.
Hur som helst så har julen varit bra. Jag har fått en cykelhjälm som jag önskat. Och massa andra bra saker. Böcker framför allt. Men, som mormor brukar säga: Det är ingen idé att ge dig böcker Lisa, du läser ju bara ut dem.
Och jag får nog erkänna att mormor har en liten poäng där. Jag fick fyra skönlitterära böcker, och jag har läst ut tre av dem. På tre dagar. Lisa Marklunds nya, en Håkan Nesser och en annan som jag fick av systrarna som handlade om en ö utanför storbrittannien under andra världskriget. De var bra allihopa. Men jag tror inte det är hälsosamt att läsa sådär mycket. Men det är svårt att låta bli när man inte har så mycket annat att göra.


Orathai och världens bästa bäbis, Oskar.

Fast lite annat har jag väl hunnit med också. Varit i Sofias stall och ridit Saga två dagar. Idag var det hur roligt som helst. Jag kom till och med ihåg hur man gör när man rider. Träffade också Mr Jonsson med flickvän (betoning på flick =)
Hann också med en tur till stan med Isabell och en liten fika med Sanna (med familj), och senare, Elin och Isabell. Har nästan fixat alla accessoarer till nyår, bara örhängen kvar men jag tror jag redan har sett vilka det ska bli.

I torsdags var det juldag och obligatorisk utgång. Trodde jag. Det var det visst ingen annan som trodde. Jag, Isabell och Emma var alldeles själva på Björnstugan. Det kom rätt mycket folk senare, men det måste ha varit fel folk för det var roligare när vi var ensamma där.... Förutom när killen med håret följde med ut och rökte förstås. Varför gjorde han det? Han munpuffade ju bara. Men det kanske var för att imponera. Har hört att vissa gör så. Men ojoj, håret är SNYGGT.


Fröken Emma Hjerpe i högform =D

På juldagen blev det också en promenad med syster och pappa och Orathai. Vid Oset. Pappa envisades med att isen minnsann skulle hålla för att åka skridskor på i hela viken, fast man såg att typ tre meter från kanten så var det cirka en cm is och resten vatten.


Pappa, Camilla och Orathai.


Lisa med solen i ögonen.


Hjälmaren


Pappa

Imorgon ska jag följa med Sofia till Arboga och hjälpa till på hennes och Saras centimeterhoppning. Det kan bli roligt. Det kan också bli väldigt segt, kallt och långtåkigt. Jag hoppas det blir roligt.

Hittade också lite bilder i telefonen från tentaplugg, tentafest och kanske någon annan fest.


Föreläsning med den käre Staffan.


Lisas anteckningar.
Helt ärligt så mår jag lite illa när jag tittar på detta. Fyfan vad mycket det var att lära sig.


Lisa på Snerikes.
Otroligt nöjd och känner sig sofistikerad för att cigaretten hon tiggt till sig nämligen rökes med tillhörande munstycke...


Slagskämpar någonstans på stan, någon gång mitt i natten.
Men vi tror de var vänner. Egentligen.


Tentafest hos Micke.
-Var man inte där har man missat något =)


Micke & Moa


Linnea & Lisa


En hög i soffan...



Örebro

Åh vad det var skönt att komma hem till Örebro idag. Ska bli väldigt mysigt med jul och framför allt - julklappar!

Nej, jag skojar bara, det är ju att umgås och ha trevligt som är det viktigaste =)
Och att få vara ledig. Jag är verkligen helt ledig. Sjukt skönt. Imorgon ska jag julpynta huset och åka till Marieberg en sväng. Min enda egentliga plan för lovet är att läsa Lisa Marklunds nya bok. Jag har låtit bli att läsa den bara för att kunna njuta av den istället för att ha dåligt samvete för att jag läser den när jag borde plugga. Och nu behöver jag faktiskt inte plugga. Jag tror tillochmed att tentan gick bra i fredags. Det kändes bra. Väldigt bra.

Det ska bli väldigt kul att träffa alla kära vänner igen, var ju ett tag sen nu. Så får man se hur många man är sams med i januari när jag åker tillbaka =D Men sånt där löser sig alltid.

Sofia var och hälsade på i Uppsala i helgen. Det var roligt att hon kom, även om hon var väldigt trött... Vi handlade värsta bra juleklapparna och jag handlade en skitsnygg nyårsklänning på Monki. Grymt snygg.


Tentaångest och julkänslor

Klockan är 0700 och jag har vaknat alldeles av mig själv och är knappt ens trött faktiskt. Kommer alldeles säkert bli trött snart, men det är nog bra ändå för då kanske jag är trött ikväll så jag kan sova och inte vara så trött inför monster-tentan imorgon.
Jag tror det kommer gå bra. Hoppas det. Det borde gå bra.

Sen blir det tenta-fest! Och julklappshandling i helgen och vindrickning och julpysslande =D
Usch det är dumt att ha en tenta så här precis innan jul. Jag är kluven mellan tentaplugg och att försöka få lite julstämning och hinna handla julklappar och sånt. Men det kommer vara skönt när det är över.

Och på söndag blir det bilfärd till kära Örebro. Ska bli SÅ skönt att komma hem och verkligen ha jullov. Ingenting att läsa. Förutom skönlitterära böcker!!! Vilken lycka. Men jag ska göra som Lisa 2 (jepp, jag är officiellt utnämnd till Lisa 1, vet inte hur mycket det räknas då det var Peter (med mustasch i halva ansiktet för att han inte fick raka sig för sin mamma, eller hur var det?) som gjorde det, som också sa att vi skulle ses utanför Ica om 700 år och rädda världen samt kallade Mei Lan för Lisa 3, men jag tänker satsa på det bra här - Lisa 1 =) och ta med mig Dyce hem. Vem vet när man får lust att göra en djupdykning ner i hästens anatomi.

Idag ska vi sitta på det trevliga biblioteket Carolina Rediviva hela dagen. Och akta oss för den arga gubben i cafét.
Jag är så glad över mina basgruppsvänner som faktiskt gör det rätt roligt att plugga.

Nu är det julkalender. Oj vad det går långsamt att skriva. Beror kanske på att jag måste lyssna på lite julmusik och kolla lite andra grejer under tiden. I alla fall. Julkalendern är sådär. Anders och Måns är ju hur bra som helst. Och historien är bra. Men ändå känns den inte helt bra. Kan bero på tjejen som är med, hon har galna ögon och är ganska töntig. Ja det måste vara hon. Jag tycker inte om henne.

Nu ska jag koka mig lite kaffe och frukostgröt. Det kan vara därför jag är så pigg nu - jag är hungrig! Kom hem från skolan vid åtta igår kväll, så ringde Elin och då vart det att prata i telefon i en timma för har knappt pratat med henne sen jag flyttade hit och sen var klockan alldeles för mycket för att laga mat... Så det blev middag bestående av två mandariner. Men det lär ju vara bra för fettsyrenedbrytningen under natten såatt.

Anders och Måns är faktiskt skitbra i julkalendern. Det är tjejen som förstör alltihopa.

Helvetesveckan har börjat.

Lördag eftermiddag. Jag borde plugga men det går så seeeeeeeegt.

Igår missade jag visst värsta Lucia-tåget på skolan. Jag försovde mig (lite grann med flit) på morgonen. Så tänkte jag smyga in obemärkt efter rasten, men kom försent för det också och fick smyga in efter rasten. Inte helt obemärkt förmodligen... Och först ser jag ingenting ovanligt, tills jag plötsligt ser små vita plastmuggar på allas bänkar. För bövelen! De hade minnsann fått både lussebulle och pepparkaka. Och inte varm glögg, men varm saft. Och vacker sång från årskurs tre. Men det var rätt skönt att sova också.

Vi har åstadkommit ett nytt tentaplugg-schema som vi ska följa tills på fredag. Det går sådär med att följa schemat än så länge måste jag säga.
Träningen går väldigt bra däremot. Igår efter dansen sprang jag 3 km på löpbandet - 14:58 min. Boo-ya!
Fast just nu är alla förkylda och jag tror att jag kanske håller på att bli förkyld jag också =(

Jag längtar längtar längtar tills på fredag när den uschliga tentan är inlämnad (och förhoppningsvis godkänd).
Då blir det tentafest och sen på lördag kommer lilla syster Sofia och så blir det julklappsshopping. Balansen måste ju återställas!

Nehej, nu har du i alla falll lite nytt att läsa, Lolo =) Ska försöka skärpa mig i fortsättningen, men just nu tryter inspirationen. En kladdkaka kanske skulle hjälpa... Hmm. Jag ska fundera på det.



Blått Öga - Svarta Tankar

Jag har TRÅÅÅÅÅKIGT

Har just terroriserat Sofia med typ 10 meddelanden på facebook, men hon svarar inte! Varför svarar hon inte?!

Jag väntar på att få åka till Natt-O, festen på kåren ikväll. Jag hade inte köpt biljett så jag ska bara på släppet som startar typ klockan 23. Alla andra ska på sittningen också så jag har ingen att leka med. Jag tänkte att det gör inget, jag bakar lussebullar, färgar håret och gör mig skitsnygg så kommer jag vara färdig vid halv 23 och åka till kåren. Men jag är färdig NU!
Jag har bakat världens godaste lussebullar:



Jag har färgat håret. Rött. Igen. Röd är ändå en fin färg.

Jag har gjort mig snyggare än snyggast:


Okej, lite suddig, men det bästa jag kunde få fram alldeles ENSAM!

Jag har druckit upp nästan allt vin. Det var inte så smart gjort med tanke på att det är typ en och en halv timma kvar tills jag får åka. GAAAAAH!!!

Jag tror att någon kanske ska åka till fucking KAMBODJA och undrar vart världen är på väg???

Lolo, jag vet inte hur vi ska färga ditt hår. Jag tycker nog som du att det borde bli rött som mitt. Fast lite mer åt det oranga hållet kanske. Jag vet inte.

Jag längtar till julafton. Om knappt två veckor har vi sista tentan. Jag tror det kommer gå bra, det är ju två veckor kvar, massa tid att plugga på. Sen ska Sofia komma hit och vi ska handla julklappar. Det ska bli roligt. Sen ska vi åka hem till Örebro!!! Och fira jul!!! Och träffa alla muppiga örebroare. Och dom trevliga såklart. Nu undrar ni allt vilken kategori ni hamnar under =D.

Jaja, jag ska sluta skriva, jag har egentligen INGENTING att säga. Jag har bara så
TRÅÅÅÅÅKIGT.




PS.

Balen är ju för bövelen inställd. Jävla skit.

Men man får väl se det positivt. Det där kavaljerjagandet gick ju inte så himla bra, och så är man plötsligt 750 kronor rikare.
Men vad ska vi göra på nyår nu då? Förslag??

Och om man har Facebook tycker jag att man ska gå in och titta på alla mina andra fina kort!

Rapport från ett grått, kallt, regnigt, mörkt och ganska underbart Uppsala.

Blev visst en liten paus från bloggandet, har varit en mycket upptagen vecka... Mest pluggande och ganska mycket Friskis o Svettis. Jag och Mei Lan har bestämt att vi ska vara aerobicsexperter om 5 år.

Ikväll är det fest på kåren igen. Återbjudningarna förra veckan var hur lyckat som helst. Och bilen var succé. Såklart =)

Lite bilder från återbjudningarna.


De dukade borden...


Världens snyggaste volvo.



Så GRYMT SNYGG!!!
R.I.P. kära bil.


Treorna kom in som dansande massajer (mottema)


Semlan och Skalman


Försvarets hudsalva


Björne =)

En liten rebus...

En rebus: Vad föreställer det här vackra paret?
Tips: Läses från höger till vänster.



Nu ska jag åka in till stan och köpa öl, lussebulleingredienser och hårfärg =D



RSS 2.0