Lisa har äntligen någonstans att bo.

Tjoho! Har nu tack vare den något överskattade men ändå ganska trevliga Snerikes nation fått tag på ett rum i en dublett. Vilket alltså betyder att jag har ett eget rum, men delar kök och toalett med en tjej till. Är lite nervöst. Tänk om jag får dela med värsta puckot. Typ nån som gillar att samla stenar och kalligrafi. Ska bli spännande att se.

I vilket fall som helst ska det bil väldigt skönt att få någonstans att bo som är mitt alldeles egna.
I triangeln. Värsta coola studentområdet.

Ikväll blir det förhoppningsvis Conventum och It's så 2008. Och Florence Valentin!!!! Om jag bara kan lura med mig nån mer....

Lite dokumentation från Veterinärutbildningen:
Får varna mamma och andra känsliga läsare för att det kan se lite otäckt ut...


Getting ready...


To cut Mr Räv open...


Peter fridissekerar ett framben.


Signe har vanan inne från att ha styckat älgkött =)


Lisa känner efter någonting, plica venae cavae kanske?

Ja, det kanske ser lite otäckt ut, men det är det faktiskt inte. Det är roligt.

På onsdag har vi muntligt förhör och nästa tisdag skriftlig tenta. Usch.
Håll tummarna.

Peace Out.

PS. Har inte sett Carl-Philip än. Men är säker på att han har sett mig och bara bidar sin tid tills han hittar rätt tillfälle att lägga in en stöt....





Vad har ers prins i matlådan då?

Får väl börja med att be om ursäkt för att bloggen har fått vila ett tag. Får väl skylla på att jag som VETERINÄRSTUDENT faktiskt ibland måste prioritera mina studier framför sådana häringa nöjen som att sitta och blogga mitt på blanka dagen.
Men nu kunde jag inte hålla mig längre. När det händer så här fantastiska saker så måste jag ju få dela med mig till ER kära bloggläsare (läs pappa).
I Uppsala Nya Tidnings nätupplaga kan man idag läsa detta.




WIE! Jag och Carl-Philip, eller Calle, som jag kommer kalla honom. Kommer bli bästaste vänner och sen kommer han att fria till MIG (Sorry Camilla) och det blir kungligt bröllop och sen får jag bo i slottet och vara kunglig hovveterinär. HAHA.

Så kan det gå.

Annars då.
Sverige spelar fotboll. Det går sådär. Men Zlatan är ju alltid Zlatan liksom.

Jag hoppas verkligen att jag tar mig i kragen i helgen och åker och hälsar på Tina och Krister så att bäbis-Oskar får träffa moster Lisa.

Nehej, nu har jag slösat bort tillräckligt med tid på oviktigt surfande och blogguppdaterande. Jag LOVAR att uppdatera snart igen. Ett referat från den stundande reccegasquen lär det nog bli. (vet du inte vad det betyder? Mohahaha. Stackars dig)

Peace Out



RSS 2.0